Tilleggsprodukter for Enebolig:

Standard pakken ved alle oppdrag består av totalt 20 bilder.

Flere av våre kunder ønsker å bestille ekstraprodukter for å få en best mulig fotopakke som passer sin bolig.

Vi har en avtale med din megler om at dersom du ønsker tilleggsprodukter vil vi fakturere megler som igjen vil fakturere deg.

 

1-EKSTRA BILDER

Noen ganger kan det være ønskelig med flere bilder enn hva standardpakken på 20 bilder inneholder. Da tilbyr vi en pakke på 10 ekstra bilder. Vår erfaring er at dersom du har et hus større enn 150 m2, og eller har en hybel, så er det behov for flere bilder. Dette samme gjelder om du har en fin hage du ønsker ekstra fokus på. Dersom du feks har stylet din bolig og ønsker litt mer fokus på detaljer kan det være behov for å oppgradere bildepakken.
Ved større bildepakke gir du også fotografen mer spillerom til å ta evt stemningsbilder og flere vinkler av de viktigste rommene.

Om du selv er i tvil, kan du fort telle over hva ditt behov er:

En bolig fordelt på bilder kan fort se slik ut:

1-2 bilder av hvert soverom/gang/Entre/kontor/toalett/vaskerom etc

2-3 bilder av bad 

1-3 bilder av terrasse

2-4 bilder av kjøkken

5-9 bilder av stue

3-8 av fasade/hage

0-3 bilder av utsikt

I tillegg kommer evt detalj/stemningsbilder,, anneks/garasje,lekeplass etc.

 

 

Pris: 750 kr
Dette gjøres ved å sende en sms til 95 13 14 85 eller via følgende link: Bestill her....

 

2-Kveldsfoto

kveldsfoto gir en unik atmosfære og stemning som ikke kan gjenskapes på dagtid. Mange potensielle kjøpere er mer tiltrukket av boliger som ser innbydende og hyggelige ut, og kveldsfoto kan bidra til å gi boligen din akkurat denne følelsen. I tillegg kan kveldsfoto hjelpe til med å vise hvordan uteområdene og omgivelsene/utsikt ser ut om kvelden, noe som kan være viktig for mange kjøpere. Alt i alt kan kveldsfoto bidra til å gjøre boligen din mer attraktiv for potensielle kjøpere og øke mulighetene for å selge raskt og til en god pris. 

Vi selger to pakker med kveldsfoto:

  • Kveldsfoto inne og ute. ca 10 bilder. De fleste velger denne da du også får innvending bilder av boligen av de viktigste rommene. 4200 kr
  • Kveldsfoto kun utvendig. ca 5 bilder. (denne gjelder kun i Modum) Pris: 3300 kr

Bestilling kan gjøres ved å sende en sms til 95 13 14 85 eller via følgende link: Bestill her....

Her er noen eksempler på kveldsbilder:

 

 

3-Dronefoto

Dronebilder gir en unik og spennende visuell presentasjon av eiendommen din. Dronebilder gir et godt overblikk over eiendommen og omgivelsene, og kan vise frem eiendommens beste sider på en attraktiv måte. I tillegg kan de fremheve den eventuelle utsikten fra eiendommen. Dronebilder er en god måte å vise frem beliggenheten i forhold til vann, skoler, butikker, naturen etc. . Dette kan være med på å øke interessen og verdien på eiendommen din.

Dronefoto består av ca 8 bilder og koster 3200 kr.

Dersom du ønsker å bestille dronefoto til din eiendom er det bare å sende en sms til 95 13 14 85 eller bestille via linken:

Bestill her....

Under ser du samme bolig tatt med og uten drone, her trengte man drone for å vise omgivelsene og vannet i bakgrunnen.

Her er en nytt eksempel på dronefoto:

5-Sosial Media video"Reels":

Reels gir en engasjerende og visuell måte å vise boligens beste sider på, samtidig som de skaper en følelsesmessig tilknytning til potensielle kjøpere. Deres korte, punchy format gjør det enkelt å dele på plattformer som Instagram,facebook etc og når dermed et bredt publikum som kan føre til raskere salg. Del gjerne med dine egne venner og kjente for å spre budskapet.
 

Video - Reels, Sosiale Medier- 1 min - Liggende format 2900 kr

Video-Reels, sosiale medier - 15-25 sek -stående format 1500 kr

Klikk her for å se eksempel på video
 

Bestill produkter

 

5-Digital Styling:
Digital styling kan vise potensielle kjøpere hvordan det kan se ut. Vi putter inn digitale møbler, evt fikser tapeten, gulvet osv. Vi tar 1000 kr per bilde vi styler. Ønskes også fiksing av gulv, tapet osv så kan en ekstra kostnad tilkomme. Dette er en oppstartspris dvs at om du seinere ønsker å forandre på hva vi har lagd så kan ekstra kostnader tilkomme. Dersom du ønsker at vi skal stå for stylingen uten spesielle ønsker annet enn romtype (soverom, stue osv) så tar vi 1000kr .

Bestill produkter
Eksempel 1:En tom leilighet, kan lett gjøres mer appellerende med litt digital styling.
 

Eksempel 2 :

Soverommet før digital styling.
 

Samme soverom etter digital styling.