Tilleggsprodukter for hytter:

Standard pakken ved alle oppdrag består av totalt 20 bilder.

De fleste av våre kunder ønsker å bestille ekstraprodukter for å få en best mulig markedsføring.

Vi har en avtale med din megler om at dersom du ønsker dronefoto vil vi fakturere megler som igjen vil fakturere deg.
 

1-DRONEFOTO

Dronefoto er den mest populære pakken. Ved bestilling av dronefoto, får du ca 8 dronebilder. Når du skal selge din hytte er det ekstra viktig å spille på idyll og å få vist fram det viktigste ved hyttesalg, nettopp beliggenheten. Det er nok derfor ca  80 prosent av våre kunder ønsker å bestille dronebilder av hytten. 

Dronebilder gir en unik og spennende visuell presentasjon av eiendommen din. Dronebilder gir et godt overblikk over eiendommen og omgivelsene, og kan vise frem eiendommens beste sider på en attraktiv måte. I tillegg kan de fremheve den evtuelle utsikten fra eiendommen. Dronebilder er en god måte å vise frem beliggenheten i forhold til skiløyper, turområder og andre fritidsaktiviteter. Dette kan være med på å øke interessen og verdien på eiendommen din.

 

Eksempel hytte 1:

Her er hytten fra bakkenivå. Det er vanskelig å få inntrykk av omgivelsene med kun standard foto.

Her valgte selger å bestille drone for å vise hytten i det vakre landskapet.

 

Eksempel hytte 2:

Hytten tatt fra bakkenivå med standard fotopakke. Umulig å se nærheten til skibakken og omgivelsene rundt.

Samme hytte. Her tatt med drone. Her viser dronebildet hyttens beliggenhet iforhold til skibakken og landskapet, noe man ikke kan se med kun fasabilde fra bakkenivå. Her kommer dronen godt over trærne som dekket for omgivelsene.

Eksempel hytte 2:

Hytten tatt fra bakkenivå, med standard fotopakke.

Her ønsket selger også dronefoto.Vi tar dronebilder i forskjellige høyder og vinkler slik at den best blir vist frem. Det er veldig viktig å vise omgivelsene ved salg av hytter.

Dronefoto koster 3200 kr.

Dersom du ønsker å bestille dronefoto til din eiendom er det bare å sende en sms til 95 13 14 85 eller bestille via linken:

Bestill her....
 

 

2-EKSTRA BILDER

Noen ganger kan det være ønskelig med flere bilder enn hva standardpakken på 20 bilder inneholder. Dersom du feks har en stor hytte, eller dersom det er ønskelig med flere detaljbilder/stemningsbilder enn vanlig kan du bestille 10 ekstra bilder. Pris: 750 kr
Dette gjøres ved å sende en sms til 95 13 14 85 eller via følgende link:

Bestill her....
 

3-Sosial Media video"Reels":

Reels gir en engasjerende og visuell måte å vise boligens beste sider på, samtidig som de skaper en følelsesmessig tilknytning til potensielle kjøpere. Deres korte, punchy format gjør det enkelt å dele på plattformer som Instagram,facebook etc og når dermed et bredt publikum som kan føre til raskere salg. Del gjerne med dine egne venner og kjente for å spre budskapet.

 

Video - Reels, Sosiale Medier- 1 min - Liggende format 2900 kr

Video-Reels, sosiale medier - 15-25 sek -stående format 1500 kr

Klikk her for å se eksempel på video
 

Bestill produkter