Tilleggsprodukter for Småbruk/Landbruk/Næringsbygg:

Standard pakken ved alle oppdrag består av totalt 20 bilder.

Mange av våre kunder ønsker å bestille ekstraprodukter for å få en best mulig markedsføring.Vi har en avtale med din megler om at dersom du ønsker tilleggsprodukter vil vi fakturere megler som igjen vil fakturere deg.

1-Ekstra bildepakke:

Standardpakken som er bestilt dekker sjeldent store bygg/områder. Vår erfaring er at dersom bygningsmassen er større enn 150 m2 bør man bestille en større bildepakke. Det samme gjelder dersom du vil dekke flere bygninger enn et hovedbygg og større landområder. Vi opplever ofte at enkelte små-/land-/nærings-bygg trenger 30-40 bilder for å bli bra dekket.

10 ekstra bilder koster 750 kr ink moms.

Større bildepakke kan bestilles ved å sende sms til 95 13 14 85 eller via linken:

Bestill her....

 

2-DRONEFOTO

Ved bestilling av dronefoto, får du ca 8 dronebilder. Når du skal selge et småbruk eller næringsbygg er det viktig å få vist frem beliggenhet og bygningsmasse. Dette er ofte vanskelig fra bakkenivå, dronebilder gir en unik og spennende visuell presentasjon av eiendommen din. Dronebilder gir et godt overblikk over eiendommens helhet. Vi tar bilder fra forskjellige vinkler og høyder.

Dronefoto koster 3200 kr.

Dersom du ønsker å bestille dronefoto til din eiendom er det bare å sende en sms til 95 13 14 85 eller bestille via linken:

Bestill her....

Eksempel 1:

Her ønsket selger å få med hele gården samt ridebanen og omgivelsene i et bilde, noe som var umulig uten å bruke drone. 

Eksempel 2:

Ved å bestille dronefoto kan man lettere vise beliggenheten og utsikten til eiendommen.

 

Eksempel 3:

 

3-Kveldsfoto

kveldsfoto gir en unik atmosfære og stemning som ikke kan gjenskapes på dagtid. Mange potensielle kjøpere er mer tiltrukket av boliger som ser innbydende og hyggelige ut, og kveldsfoto kan bidra til å gi boligen din akkurat denne følelsen. I tillegg kan kveldsfoto hjelpe til med å vise hvordan uteområdene og omgivelsene/utsikt ser ut om kvelden, noe som kan være viktig for mange kjøpere. Alt i alt kan kveldsfoto bidra til å gjøre boligen din mer attraktiv for potensielle kjøpere og øke mulighetene for å selge raskt og til en god pris. 

Vi selger to pakker med kveldsfoto:

  • Kveldsfoto inne og ute. ca 10 bilder. De fleste velger denne da du også får innvending bilder av boligen av de viktigste rommene. 4200 kr
  • Kveldsfoto kun utvendig. ca 5 bilder. (denne gjelder kun i Modum) Pris: 3300 kr

Bestilling kan gjøres ved å sende en sms til 95 13 14 85 eller via følgende link: Bestill her....

Her er noen eksempler på kveldsfoto: 

4-Sosial Media video"Reels":

Reels gir en engasjerende og visuell måte å vise boligens beste sider på, samtidig som de skaper en følelsesmessig tilknytning til potensielle kjøpere. Deres korte, punchy format gjør det enkelt å dele på plattformer som Instagram,facebook etc og når dermed et bredt publikum som kan føre til raskere salg. Del gjerne med dine egne venner og kjente for å spre budskapet.

 

Video - Reels, Sosiale Medier- 1 min - Liggende format 2900 kr

Video-Reels, sosiale medier - 15-25 sek -stående format 1500 kr

Klikk her for å se eksempel på video
 

Bestill produkter